Headerafbeelding

Succes verhalen

De gemeente Venlo vertelt u graag hoe goed de gemeente Venlo is. Maar het is natuurlijk beter om het van een ander te horen. De sterke punten van Venlo volgens Robert Keane, Sean Wang, Jan Klerken, Ton Janssen, Bram Verhoeven en Peter van der Maas.

Partners van Venlo

NFIA Holland

De Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) ondersteunt buitenlandse bedrijven die activiteiten in Nederland willen opzetten.


LIOF

LIOF ondersteunt bedrijven op het gebied van innoveren en investeren. LIOF zet zich daarnaast in voor (internationale) bedrijven die zich in Limburg willen vestigen.


Smart Logistics Centre Venlo

Binnen SMART Logistics Centre Venlo werkt het bedrijfsleven samen met overheid en kennisinstellingen om de ontwikkeling van de logistieke regio Noord-Limburg te stimuleren.


Trade Port Noord Venlo

Trade Port Noord Venlo is een strategisch gelegen Triple A locatie voor grootschalige bedrijfsvestiging met uitstekende vestigingsomstandigheden


Fresh Park Venlo

Fresh Park Venlo is een fresh & food businesspark voor groenten en fruit, vlees, vis, zuivel en sierteelt van meer dan 130 hectare en thuisbasis van zo’n 130 versbedrijven en toeleveranciers.


Fontys

Fontys Hogeschool Venlo is een internationale hogeschool met opleidingen in techniek, logistiek, economie, business, educatie en ICT.


HAS

HAS Hogeschool is een hogeschool voor studies op het gebied van agro, food en leefomgeving met vestigingen in Venlo en Den Bosch.


Maastricht University

Maastricht University heeft een campus in Venlo waar onder andere masteropleidingen logistiek en gezonde voeding worden aangeboden.


NDL/HIDC

Nederland Distributieland (NDL) houdt zich bezig met logistiek en supply chain management. Kerntaak is de promotie van Nederland als ‘Gateway to Europe’.


Ondernemend Venlo

Ondernemend Venlo (OV) is de belangenbehartiger van de ongeveer duizend op de Venlose bedrijventerreinen gevestigde bedrijven.


Venlo Partners

Venlo Partners is een citymarketingorganisatie om Venlo door promotie van binnenstad, evenementen en studentenleven verder op de kaart te zetten.