Headerafbeelding

17 september, Open Energiedag

17 september, Open Energiedag

Tijdens deze dag openen vele duurzame energieprojecten hun deuren. Windpark Greenport Venlo doet dat ook! 

U bent tussen 13 en 16 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen, u te laten informeren én met elkaar het gesprek aan te gaan. De Open Energiedag vindt plaats bij de achtste windturbine, gelegen langs de Newtonweg, ingang bij de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V.

Informatie over diverse onderwerpen  

De Open Energiedag wordt georganiseerd in samenwerking met diverse betrokken partijen. Er zijn verschillende informatiestandjes en presentaties. Zo krijgt u informatie over – of kunt u vragen stellen over – bijvoorbeeld het Windpark, het leefbaarheidsfonds, hoe u thuis kunt verduurzamen en over bredere duurzame ontwikkelingen in de regio. Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo is ook aanwezig met een eigen stand en gaat graag met u in gesprek over de zonnedaken op de bedrijven en de overige duurzame ontwikkelingen in Greenport Venlo

Meer informatie volgt 

Heeft u interesse om de Open Energiedag te bezoeken? Noteer de datum dan alvast in uw agenda. Direct na de zomervakantie komt er meer informatie beschikbaar over het precieze programma en verdere details. 

We kijken er naar uit om u op 17 september te mogen ontmoeten!

Venlo, 22-8-2022

bron: https://www.greenportvenlo.nl/nieuws/17-september-open-energiedag

Terug