Headerafbeelding

DSV bouwt dubbel laags warehouse in Greenport Venlo

DSV bouwt dubbel laags warehouse in Greenport Venlo

In de directe omgeving van de vier vestigingen van de divisie Solutions, starten eind februari de bouwwerkzaamheden van de crossdivisionele campus van DSV. Deze campus zal crossdock, opslag en kantoren bieden aan de klanten en medewerkers van de divisies Road en Solutions alsook het gezamenlijke Shared Service Center. Daarnaast zal de mondiale directie van Solutions inclusief haar stafafdelingen vaste bewoner worden van deze state-of-the-art locatie. Alle bedrijfsactiviteiten welke vele jaren hebben plaatsgevonden aan de Tasmanweg 2 in Venlo verhuizen uiterlijk per 1 juli 2023 naar de nieuwe locatie.

“We zijn verheugd dat we in nauwe samenwerking met de Gemeente Horst aan de Maas, de Gemeente Venlo en Greenport Venlo een passende oplossing gevonden hebben om in de nabije omgeving van onze huidige locatie onze groeiambities te verwezenlijken in een hedendaagse bedrijfslocatie waar de medewerker centraal staat”, aldus Patrick van Ulft, Managing Director van DSV Road

Deze Breeam Excellent gecertificeerde vestiging met onder meer zonnepanelen kent een warehouse van ruim 34.000 m2 verdeeld over twee lagen aangevuld met ruim 8.000 m2 mezzanine en 33 docks. Het cross dock van 19.000 m2 wordt voorzien van 128 docks. De kantoren worden verdeeld over drie etages en ruim 7.000 m2 conform het principe van Activity Based Working. Hierbij wordt herkend en erkend dat verschillende mensen, verschillende activiteiten verrichten tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Hun werkomgeving wordt hierop aangepast via de juiste mix van thuiswerken en op kantoor werken waarbij er ruimte is voor ontspanning op kantoor. Hiermee creëert DSV niet alleen een ruimte die past bij de werkzaamheden, maar ook een cultuur van connectie, inspiratie, vertrouwen en autonomie. 

Venlo, 24-2-22

Bron: https://www.greenportvenlo.nl/nieuws/dsv-bouwt-dubbel-laags-warehouse-in-greenport-venlo

Terug