Headerafbeelding

Fieldlabs online event 15 februari 2022

Fieldlabs online event 15 februari 2022

De Fieldlabs zijn een initiatief van De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.

Op 15 februari 2022 organiseert Fieldlabs een inspirerend online event waarvoor we u graag willen uitnodigen. Meld u nu aan en ontvang meer informatie over de onderwerpen en programmering van deze inspirerende middag. Aanmelden kan via de website.

Groeien
Learning is growing, sharing is changing. Leren en groeien doen we samen, want samen staan we sterker. Daarom werken overheid, onderwijs en mkb’s in Noord-Limburg waar mogelijk samen. Dat doen we binnen vier verschillende Fieldlabs: ontmoetingsplaatsen waar studenten en bedrijven samen aan de slag gaan. In de Fieldlabs wordt gewerkt aan innovatieve projecten op het gebied van technologie, logistiek, land- en tuinbouw, voeding, gezondheid en grensoverschrijdend ondernemen. Producten en processen worden er onderzocht, verbeterd en vernieuwd. Het doel van de Fieldlabs is het ontwikkelen, behouden en aantrekken van kennis en talent in de regio. Zo dragen we bij aan de gezonde toekomst van Noord-Limburg.

Wilt u meer weten over fieldslab? Stuur een mail naar: info@fieldlabsnoordlimburg.nl.

Venlo, 13-1-2022

Bron: https://www.ondernemendvenlo.nl/fieldlabs-online-event-15-februari-2022/

Terug