Headerafbeelding

Uitreiking Lodewijk van der Grinten prijs uitgesteld naar voorjaar 2022

Uitreiking Lodewijk van der Grinten prijs uitgesteld naar voorjaar 2022

Na rijp beraad heeft het bestuur van de LvdG Prijs besloten om de uitreiking van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs en de Talent Award uit te stellen naar het voorjaar van 2022, in verband met de huidige en verwachte situatie rondom Corona.

“De verschillende scenario’s zijn de revue gepasseerd, maar het ‘live’ ontmoeten’ is zo’n belangrijk onderdeel van het evenement, dat we ervoor gekozen hebben om het uit te stellen”, aldus voorzitter Peggy Leurs. “Bovendien is de uitreiking een moment waarop de genomineerden in de schijnwerpers staan en zij verdienen een podium in een volle Maaspoort.”

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Daarnaast wil het bestuur haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om bij te dragen aan een gezonde samenleving en ten koste van alles voorkomen dat het evenement uiteindelijk zou leiden tot extra druk op de zorg.

Maar Peggy Leurs kijkt ook al vooruit: “Van uitstel komt zeker geen afstel, dus in het voorjaar van 2022 komt er een prachtig evenement waar de LvdG Prijs wordt uitgereikt aan één van de genomineerde ondernemers: Sebastiaan Sanders, Arthur de Ruiter of Jeroen Rondeel. De Talent Award staat op de plank voor Tom van der Velden, Oscar Linders of Hanneke Geurts. Wordt vervolgd dus…” 

Venlo, 16-11-2021

Bron: https://www.lvdgprijs.nl/nieuws

Terug