Headerafbeelding

Ervaar wat de Brightlands AI Academy voor jou kan doen

Ervaar wat de Brightlands AI Academy voor jou kan doen

Bij de recent opgerichte Brightlands AI Academy staat Artificial Intelligence (AI) centraal. In oktober gaat het eerste programma van start waar AI talent wordt opgeleid. Er worden drie (identieke) workshops georganiseerd, waarbij potentiële deelnemers en werkgevers zich kunnen oriënteren op de inhoud van het twaalfdaagse programma.  

Potentiële deelnemers en werkgevers kunnen zich oriënteren op de Brightlands AI Academy door deel te nemen aan één van de workshops die worden georganiseerd. Deelname is gratis, aanmelden kan door een e-mail te sturen aan hans.hendrikx@brightlands.com.

De 1e workshop vindt plaats op woensdag 23 juni a.s. van 16:00 – 17:30 uur. De voertaal is Engels. Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Voorstelronde en verwachtingen - Hans Hendrikx 
  • Introductie AI en toepassingen - Roy Lenders 
  • Handvaten identificatie data gedreven ideeën - Damiën Nunes 
  • Programma AI Academy - Hans Hendrikx

De twee andere workshops staan gepland op dinsdag 6 juli (08.30 uur) en donderdag 9 september (16.00 uur) en hebben hetzelfde programma. 

Brightlands AI Academy

Brightlands AI Academy biedt kennismodules aan die aansluiten bij de praktijk: van ideeontwikkeling naar business case en toe te passen AI methoden en technieken. Deelnemers en werkgevers zullen met elkaar in verbinding staan, wat zal leiden tot een kruisbestuiving om nieuwe AI kansen te ontdekken en verder door te ontwikkelen. De onderwijsinstellingen UMIO Business School van Maastricht University en Fontys ICT Venlo neemt het programma van twaalf volledige lesdagen voor rekening. Roy Lenders, ondernemer achter diverse succesvolle AI initiatieven, coacht de deelnemers en begeleidt hen in de businesscase. De eerste academy start in oktober van dit jaar.

AI kansen voor ondernemers

Deze workshop is onderdeel van de Brightlands AI Academy. Door ondersteuning van de Regionale Investeringsagenda is het mogelijk om financieel de drempel laag te houden voor ondernemers om te investeren en om medewerkers aan het programma deel te laten nemen.

Venlo, 16-6-2021

Bron: https://www.brightlands.com/brightlands-campus-greenport-venlo/nieuws/ervaar-wat-de-brightlands-ai-academy-voor-jou-kan-doen

Terug