Headerafbeelding

Bedrijfsverzamelgebouwen

Venlo heeft diverse bedrijfsverzamelgebouwen die elk hun specifieke kenmerken en voorzieningen hebben. Een selectie, gerangschikt op postcode, is hieronder opgenomen. Meer opties op de websites van (bedrijfs)makelaars.

Arcade Kantorencomplex Venlo

Spoorstraat 42-52
5911 KJ Venlo

www.kantoorruimtevenlo.nl

Arcade is een representatief bedrijfsverzamelgebouw op twee minuten loopafstand van zowel het NS station Venlo als het stadscentrum van Venlo. Het gebouw biedt flexibele en instapklare kantoorruimtes. Op eigen terrein kunnen parkeerplaatsen worden gehuurd.


Nedinscogebouw

Nedinscoplein
5912 AP Venlo

www.woonwenz.nl

Het Nedinscogebouw is een in de jaren twintig van de vorige eeuw in Bauhaus-stijl gebouwd fabriekscomplex. Het is in de jaren 2000 gerestaureerd en herbestemd en omvat behalve woningen ook kantoor- en bedrijfsruimtes.


Sablones

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

www.sablones.nl

Sablones biedt een brede range aan vaste en flexibele kantoor en bedrijfsruimtes aan, variërend van 10 tot 1000 m2. Door de mix van activiteiten kenmerkt Sablones zich als een creatieve werkomgeving. Het gebouw heeft parkeergelegenheid voor de deur en ligt op korte afstand van het NS station.


Lebe Vital

Kaldenkerkerweg 56
5915 AA Venlo

www.lebevital.nl

Lebe Vital is gevestigd in een kantoorvilla met een karakteristieke uitstraling. Het gebouw ligt op loopafstand van het NS- en het busstation Venlo, maar heeft ook parkeergelegenheid op eigen terrein. Veel bedrijven die hier zijn gevestigd, zijn actief op het gebied van mens en gezondheid.


Manufactuur

Kazernestraat 17-19
5928 NL Venlo

www.demanufactuur.nl

Manufactuur is een herbestemming van een van de fabriekshallen van meubelfabrikant Leolux. De ruimte opnieuw ingedeeld en ingevuld met open en transparante werkplekken. Thema van dit bedrijvenverzamelgebouw is ‘Design and Craftsmanship’.


Lebe Group

Behalve Sablones en Lebe Vital heeft Lebe Group verschillende kantoor- en bedrijvenverzamelgebouwen in Venlo.

Meer informatie


Business Center Venlo Trade Port

Celsiusweg 32-58
5928 PR Venlo

info@eugeneschreinemachers.nl

Business Center Venlo Trade Port is een van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in Venlo en een marker in de Trade Port ontwikkeling. Er zijn units van 27,5 tot 800 m2, met diverse combinatiemogelijkheden. Het business center heeft parkeergelegenheid op eigen terrein, een secretariaatservice en een restaurant.


Innovatoren

Sint Jansweg 15
5928 RC Venlo

https://www.greenportvenlo.nl/campus

Campusgebouw Innovatoren, onderdeel van Brightlands Campus Greenport Venlo, is een kantoortoren, gebouwd in de jaren 2010-2012 naar een ontwerp van architect Jo Coenen. Tijdens de Floriade 2012 was hier de entree tot het tentoonstellingsterrein. Thans zijn er bedrijven gevestigd die door hun mix van expertises een moderne business community vormen.


Villa Flora

St. Jansweg 20
5928 RC Venlo

https://www.greenportvenlo.nl/campus

Campusgebouw Villa Flora, onderdeel van Brightlands Campus Greenport Venlo, is een futuristisch gebouw met een open uitstraling. Het is net als de Innovatoren gebouwd voor de Floriade 2012. In het gebouw zijn onder andere bedrijven en onderwijs- en onderzoeksinstellingen gevestigd die zich bezighouden met gezonde voeding en duurzaamheid.


Bedrijfsverzamelgebouw Ubroek

De Gruisdonk 1
5928 RT Venlo

06-23734778

Bedrijventerrein Ubroek huisvest vooral ambachtelijke, kleine-industriële bedrijven. Het bedrijfsverzamelgebouw heeft units met een omvang van 70 tot 210 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Het terrein biedt ruime parkeergelegenheid en ligt dicht bij de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74.