Headerafbeelding

Personeel

Voor u als ondernemer zijn in Venlo voldoende gekwalificeerde mensen van mbo- tot universitair niveau beschikbaar. Accenten liggen bij de speerpuntsectoren logistiek, agribusiness, maak- en hightech industrie en retail.

WerkgeversServicepunt Noord-Limburg

Ondernemers die medewerkers zoeken om voor kortere of langere tijd hun organisatie te versterken, kunnen terecht bij het WerkgeversServicepunt Noord-Limburg. Het is een betrouwbaar aanspreekpunt voor personeelsvragen met een grondige kennis van de arbeidsmarkt in de regio.

Bezoek website: WerkgeversServicepunt Noord-Limburg

WerkgeversServicepunt Noord-Limburg is een samenwerkingsverband van de Noord-Limburgse gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray, UWV en de SW-bedrijven INTOS, NLW groep en WAA groep.

Andere mogelijkheden

Daarnaast zijn er in Venlo tal van bedrijven en organisaties actief die (startende) ondernemers graag willen ondersteunen op het gebied van werkgelegenheid en personeel.

Zoekt u een stagiair of heeft u een afstudeeropdracht?

Aan de diverse Venlose onderwijsinstellingen – van MBO- tot WO-niveau – studeren tal van gedreven en talentvolle jongeren en jongvolwassenen. Middels stageperiodes en/of afstudeerprojecten willen zij graag belangrijke werkervaring opdoen. Niet zelden worden ze ingezet voor specifieke opdrachten, waardoor ze belangrijke toegevoegde waarde voor hun stagebedrijf hebben.